18 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη Βαλλιανάτου στην σκοπιανική τηλεόραση: "Είστε ένα έθνος που από πάντα βρισκόσασταν εκεί" ΒΙΝΤΕΟ

Ο "κύριος" Βαλιανάτος σε... εθνικιστικό παροξυσμό...



Απομαγνητοφωνήσαμε κάποια σημεία:  

Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που επικοινωνώ με ανθρώπους από την «Μακεδονία», που αγαπώ...

(1:40) Στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι, φιλελεύθεροι, που καταλαβαίνουν απολύτως, με τον τρόπο που καταλαβαίνω και εγώ. Και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι:
- Υπάρχει ένα έθνος
- Το οποίο έχει συνείδηση για την εθνικότητά του
- Ένα νέο έθνος
- Το οποίο πάντα βρισκόταν εκεί...!!!!

(2:50) Έχετε το δικαίωμα να αποκαλείτε τους εαυτούς σας όπως επιθυμείτε... μοιράζεστε μία κουλτούρα της οποίας μέρος της είμαστε και εμείς... (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ)

Μάλιστα...
Ξεπερνάμε τα όποια φαιδρά, ανιστόρητα και προδοτικά αναφέρει αυτός ο φιλελεύθερος (άραγε ο φιλελευθερισμός είναι που δημιουργεί αυτό το κουσούρι; Και εννοούμε να είσαι π..στης στην ψυχή) και θα παραμείνουμε στην πρόταση: «Είστε ένα έθνος που από πάντα βρισκόσασταν εκεί»
Ξέχωρα από το πόσο ιστορικά αληθές είναι αυτό ή όχι, η συγκεκριμένη παραδοχή είναι καθαρά εθνικιστική.
Δηλαδή ο «κύριος» Βαλλιανάτος μας εκμυστηρεύεται ότι πιστεύει, ότι το «έθνος» των Σκοπιανών, κατοικεί σε εκείνο το σημείο των βαλκανίων... από πάντα.

Αυτό λοιπόν το απολειφάδι, παραδέχεται τις εθνικιστικές φαντασιώσεις των γειτόνων μας και απορρίπτει μετά βδελυγμίας την από πάντα παρουσία, ημών των Ελλήνων, σε αυτήν την γη, παρότι: Ιστορικά – Λαογραφικά – Εθνολογικά – Ανθρωπολογικά – Γλωσσικά – Ιατρικά – Γενετικά, πειράματα – έρευνες – ευρήματα, έχουν αποδείξει περίτρανα και άνευ ουδεμίας αμφιβολίας, την συνεχή παρουσία σε αυτήν την γη, ημών και των προγόνων μας, τουλάχιστον εδώ και 4500 χρόνια.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το πρόβλημά του, αυτού και των ομοίων του νεοφιλελεύθερων αριστεροδεξιών, δεν είναι γενικά η ιδεολογία του εθνικισμού, αλλά χτυπούν με κάθε δυνατό τρόπο τον εθνισμό των Ελλήνων.

Άραγε, παίρνουν γραμμή (και φυσικά χρήμα) από ξένα κέντρα, για να πολεμούν με τόση λύσσα τον Ελληνικό Εθνισμό; Το πιθανότερον. 
Όπως και να έχει όμως αυτό που κάνει ο συγκεκριμένος ΑΛΗΤΗΣ, και οι όμοιοί του, είναι ο ορισμός του βρωμερού προδότη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου