19 Απριλίου 2013

Τί πρέπει να γίνει με τους λαθρεργάτες και τους κάθε λογής εργοδότες τους, όπως στην Μανωλάδα;

Κατ' αρχάς αν υπήρχε κράτος, πραγματικά ελληνικό, δεν θα υπήρχαν λαθρομετανάστες στην χώρα μας. 
Όμως τί θα έπρεπε να γίνει στην παρούσα φάση, από τα "αντιρατσιστικά" σκουλίκια που μας κυβερνούν (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) και τους λακέδες που τους σιγοντάρουν (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-...);


1ον Συγκεντρώνεις όλους τους λαθρομετανάστες.

2ον Πιάνεις τον "εργοδότη" τους.

3ον Αναγκάζεις (με οποιοδήποτε τρόπο αν κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...) τον "εργοδότη", να καταβάλει μηνιάτικο της τάξεως των 1.000 €, για κάθε μήνα που εργάστηκε ο κάθε λαθρομετανάστης.
Δηλαδή, αν ισχυριστεί ο λαθρεργάτης ότι δούλεψε 8 μήνες θα πρέπει να πληρωθεί 8.000€.

4ον Απελαύνεις άμεσα τους λαθρομετανάστες.

5ον Αναγκάζεις το κάθαρμα που το παίζει εργοδότης, να πληρώσει το μισό εισιτήριο επιστροφής στην πατρίδα τους. Το άλλο μισό θα είναι υποχρεωμένη να το πληρώσει κάποια "αντιρατσιστική" ΜΚΟ. Αν ισχυριστεί ότι αδυνατεί να πληρώσει, θα κηρύσσεται παράνομη και θα υποχρεούται σε άμεση διάλυση.

6ον Θα βρεθεί υπό αυστηρή επιτήρηση του κράτους και θα είναι υποχρεωμένος να μοιραστεί τα έσοδα ενός έτους με τους Έλληνες εργάτες που θα προσλάβει για την δουλειά του. Ήτοι,  για έναν χρόνο θα έχει συνεταίρους του, Έλληνες εργάτες που το κράτους θα του ορίσει ότι θα πρέπει να προσλάβει.

7ον Αν ο ίδιος "εργοδότης" υποπέσει για δεύτερη φορά στο αδίκημα της προσλήψεως λαθρομεταναστών, θα χάνει την περιουσία του, η οποία θα διαμοιράζεται σε πολυτέκνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου