23 Ιανουαρίου 2013

ΚΚΕ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΠΑΚΙΣΤΑΝ!


Για τα… μάτια των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από το Πακιστάν… σφάζονται τα κόμματα της εγχώριας αριστεράντζας. Ομολογουμένως, την καλύτερη πρόσβαση την έχει η ΑΝΤΑΡCIA –ένεκα η πρεσβεία…-, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και έπεται το ΚΚΕ, που όμως δεν τα… παρατάει.

Έτσι, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ: «Συνάντηση με την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «η Ενότητα» πραγματοποίησε η Γραμματεία Μεταναστών του ΠΑΜΕ και εξέφρασε την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος… Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Μεταναστών του ΠΑΜΕ τονίζει ότι «στη συνάντηση αναφέρθηκαν τα καθημερινά βίαια επεισόδια που έχουν θύματα Πακιστανούς και που συμβαίνουν παντού, στο δρόμο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στους χώρους δουλειάς, στα αστυνομικά τμήματα. Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ δήλωσε ότι τα ταξικά συνδικάτα θα είναι στο πλάι όλων των εργαζόμενων και των ανέργων, είτε είναι από το Πακιστάν, είτε από οποιαδήποτε χώρα και θα δυναμώσουν τον αγώνα τους κατά της Χρυσής Αυγής, κατά των φασιστικών επιθέσεων. Θα πρωτοστατήσουμε στην οργάνωση των μεταναστών στα συνδικάτα, στους χώρους δουλειάς».

Σύντροφοι του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, σας… καταλαβαίνουμε. Προφανώς σας τελείωσαν οι Έλληνες εργαζόμενοι (σας πήραν χαμπάρι τι… κουμάσια είσαστε) και απευθύνεστε πλέον στους Πακιστανούς και λοιπές… ασιατο-αφρικανικές δυνάμεις. Άντε και καλή… ψαριά!

(ΥΓ): Κι ο… πολυχρονεμένος και… πολυεύσπλαχνος Αλλάχ να σας έχει καλά. Αλλάχ Άκμπαρ!

ΠΗΓΗ: http://ethnikismos.net/2013/01/23/κκε-αλληλεγγυη-στουσ-εργατεσ-απο-το/


Οι προδότες της εργατικής τάξης, αφού αφάνισαν τον Έλληνα εργάτη, τώρα ψάχνουν για ψήφους στους λαθροεισβολείς. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.
Τι τους ψηφίζεται ορέ Έλληνες; Σταματήστε να είστε Γραικύλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου